Galatasaray - Fenerbahçe derbisi canlı izle - lig tv derbi maçı izle

16 Aralık 2012 Pazar


Galatasaray - Fenerbahçe derbisi canlı izle lig tv derbi maçı izle. Nefesler tutuldu gözler TT Arena'da oynanacak olan dev derbiye çevrildi. Fb gs derbisi izle.Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak 2012'nin son derbisini hakem Halis Özkahya yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray ile en yakın takipçisi Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak 2012'nin son derbisini hakem Halis Özkahya yönetecek.

An be an gelişmeler...
 Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Fenerbahçe Maçı TT Arena Stad'ında start alacak. GS FB Maçı ne zaman? İşte GS FB Derbisi ile ilgili tüm detaylar. Spor Toto Süper Lig ' de 16 Aralık 2012 Pazar akşamı, Fenerbahçe ile Galatasaray saat 20:00'da Türk Telekom Arena Stadyumunda mücadele edecek, GS - FB müsabakasını LİG TV'de naklen yayınlanacak, Galatasaray Fenerbahçe maçını LİG TV naklen yayınıyla HD kalitede seyret. Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izle.
- Galatasaray Spor Kulübü'nün Bağdat Caddesi'nde Cumartesi günü açılışını yaptığı GSStore mağazası, Pazar günü bir grup Fenerbahçe taraftarının tepkisine maruz kaldı.

-  Nihat Kahveci; "Hakedenın kazandıgı futbolun guzellıklerın konusuldugu , olaysız, kavgasız ,guzel bir derbı gunu dilerim herkese..." (@NihatKahveci8)

-  Alex de Souza'dan derbi öncesi mesaj; "FENERBAHCE bu aksam cok basarilar!!!! Hadi Fb..." (@Alex10combr)

- Fenerbahçe kafilesi, 17:30'da Galatasaray derbisi için TT Arena'ya gitmek için Samandıra'dan hareket edecek. Taraftarın yol boyu takıma konvoyla belli bir noktaya kadar eşlik etmesi bekleniyor.

- Christoph Daum: Fenerbahçe bu derbiye her zaman bir adım önde çıkıyor. Zaten istatistikler beni doğruluyor.  Son dönemde yapılan maçlara baktığımızda Fenerbahçe'nin rahat oynadığı ve tempoyu belirlediği anlarda daha avantajlı olduğu görülüyor.

- Derbi heycanı daha da çok artmaya başladı.  Nevizade'de büyük bir Galatasaray coşkusu yaşanıyor.

- Moussa Sow: Fenerbahçe - Galatasaray derbileri gerçekten başka bir dünya. Fransa'da da çok derbi oynanıyor ama Türkiye'dekiler çok farklı.

- Mustafa Denizli: Bu derbinin belirleyicisi futbolcuların saha içindeki bireysel kontrolleri olur. Saha içindeki davranış biçimleri olur. Fenerbahçe için gerçek anlamda bir deplasman olacak

- Galatasaray bugün parçalı, Fenerbahçe ise çubuklu forması ile sahaya çıkacak.

- Fatij-h Terim son antrenmanda Aydın Yılmaz'ı sağ kanatta denedi. Terim'in Hamit'i yedek kulübesine çekip, Aydın Yılmaz'ı ilk 11'de görevlendireceği basın kulislerinde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

- Galatasaraylı taraftarlar, Türk Telekom Arena'da milyonların nefesini tutarak beklediği Fenerbahçe derbisinde rekor kırmayı hedefliyor.

- Sarı kırmızılırda derbi öncesi cezalı Hakan Balta ve sakatlığı bulunan Sercan kadroda yer almıyor. Fatih Terim, Engin Baytar'ı ise 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

- UltrAslan'dan derbiye özel koreografi ; haftalardır sır gibi saklanan şov maçtan önce yapılacak.
- Galatasaray derbisi için başkan Aziz Yıldırım TT Arena'ya gitmeyecek.

- SERGEN YALÇIN'DAN DERBİ YORUMU

Fenerbahçe eğer ilk bölümde kalesinde gol görürse, oyunu çevirmeleri çok zor. 0-0 giden her dakika F.Bahçe'nin lehine işler. Çünkü Galatasaray'ın en büyük zaafı kalesinde pozisyon vermesi. Derbide de skor 0-0 devam ettikçe G.Saray açık vermeye başlayacaktır.

- Meterolojinin tahminlerine göre, maçın oynanacağı saatte Seyrantepe'ye yağmur yağma ihtimali oldukça düşük bir ihtimal olarak gösteriliyor.

- Derbiyi, Türk Telekom Arena'nın basın tribünü kapasitesi oranında 12'si yabancı, 285 gazeteci yer alacak.   Saha içinde 100'e yakın foto muhabirinin takip edecek

- Her derbi öncesi olduğu gibi Samandıra'ya gidecek olan binlerce sarı-lacivertli taraftar, takımlarını buradan TT Arena'ya uğurlayacak.

-Yaklaşık 5 bin kişinin tesislerin önüne gelmesi bekleniyordu. Ancak internet üzerinden yapılan örgütlenmelerle bu sayının 10 bini bulacağı öğrenildi.

-Galatasaray taraftarı öğlen saatlerinden itibaren Florya'da toplanmaya başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir İrtegün, Hasan Ali, Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow
Galatasaray: Fernando Muslera, Eboue, Semih Kaya, Dany, Albert Riera, Amrabat, Felipe Melo, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Umut Bulut

HaberMolasi.com - Haber için mola verin! Gerçeği Yakalayın!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı